Prima Spovedanie

 

 

 În duminica a 6-a după Paști(5 iunie 2016) în parohia noastră s-a oficiat Sfânta Liturghie festivă pentru copiii care au participat la Proiectul „Prima Spovedanie”.

Din luna septembrie a anului trecut acești copilași, sub instruirea și îndrumarea doamnei profesoare de religie Eugenia Nemeș, au luat parte la programul pregătitor. Pe parcursul acestei perioade copilașii au trecut cu dragoste și responsabilitate pe la scaunul de spovedanie. În cadrul Sfintei Liturghiei micuții creștini îmbrăcați în costume tradiționale au rostit Crezul și Tatăl nostru în limbile română și germană, iar la momentul Împărtășaniei au fost primii care s-au împărtășit cu Trupul și Sângele Mântuitorului Iisus Hristos.

După terminarea Sfintei Liturghii, cei 15 copilași au susținut în fața părinților și a credincioșilor prezenți un program religios cu cântece religioase în limba română și germană si cu două scenete: Pilda samarineanului milostiv și Pilda fiului risipitor.

Din partea parohiei au fost împărțite diplome de participare și o plăsuță cu cărți, iconițe și dulciuri.

 

Copilașilor care au participat la „Prima Spovedanie”, Bunul Dumnezeu să le dăruiască sănătate, împlinirea tuturor dorințelor și să-i păzească întru mulți ani!

 

Tipărire